středa 12. listopadu 2014

Little party never kill nobody

Ahojte. Taky Vám příjde, že ke čtvrtletí jsou VŠICHNI nějak protivnější? Nebo to jsou jenom ti naši?? No nic. Snad je to brzy přejde.
Co ohledně mě...no další trenérka opouští stáj kde jezdím...začnu si to asi brát osobně :D Tentokrát mě přesunuli k jedné čerstvě příchozí, tak ta třeba vydrží déle. Včera jsem měla poslední hodinu se starou trenérkou a musím Vám říct-ježdění na školičkových koních by měli označit za rizikové. Chudáci koně jsou nepřeježdění, takže si ti dacani dělají co chtějí. A já pak mám co dělat abych je aspoň trochu porovnala. A pak je mi jich líto.
Ale dost narcistického kecání. To vás asi nezajímá. Tak zpět k povídce. Dneska bude lehčí frostiron, ale jenom pokud ho tam chcete vidět. Děj je zasazený do doby PO bitvě o Manhatton. Ale není to až zas tak podstatné. Vlastně vše potřebné je řečeno v ději. Okolo 4/5 hodiny by tu měl být i klikací odkaz na písničku, ale ve škole si nemůžu ověřit jestli to jede.


Little party ALWAYS kills SOMEBODY

Druhé ráno po útoku na město bylo v Avengers tower mrtvo. Nábytek, který ještě včera po poražení armády držel pohromadě, se válel po zemi a většinou byl na víc kousků, než by měl být. Členové týmu leželi všude možně i nemožně mezi troskami. Stark ani Loki nikde nebyli vidět. Pod stolem pochrupoval Fury. Dlouho nikdo nejevil známky života. Potom se probudil Thor a v šoku přivolal Mjolnir. Ten byl, bůh ví proč, zavřený v troubě. Dvířka, která vyrazil, dopadla těsně vedle Bruce, kterého málem nahradil Hulk. Steve vyskočil a podjel na něčem kluzkém, takže dopadl přímo na Natašu. Zrudl a začal se omlouvat, zatímco se marně snažil znovu postavit. Jediný výsledek byl, že znovu uklouzl a jak se snažil máváním rukama udržet na nohou, roztrhl jí tričko. Potom na ni znovu spadl. Zpod hromady se ozval přidušený lukostřelec
„Já rád dýchám, kdyby vás to zajímalo. A když na mě oba dva sedíte, jde to špatně.“
Ozvala se dutá rána, jak Fury udeřil čelem do stolu, když se posadil.
„Pamatuje si někdo, co se stalo?“ zeptal se po chvíli, kterou strávil na záchodě, doktor.
„Můžeme se podívat na záznamy.“ Navrhla Nataša.
„Přejete si vidět kamerové záznamy, vaším včerejším příchodem začínaje a konče dnešním ránem madam?“ ozval se Jarvis.
„Nemůžeš nám to prostě říct?“ zeptal se Clint a mračil se někam do neurčita.
„Lituji pane, k tomuto nejsem naprogramován.“
„Tak jak chceš, pusť záznamy.“ Rezignoval lukostřelec a všichni Avengers a Fury se naskládali kolem jediné funkční obrazovky.
                Odpoledne včerejší den přiletěl ke Stark tower vrtulník a z něj vystoupili Avengers a spoutaný Loki. Všichni vešli dovnitř a Tony odložil brnění. Pak zamířil k baru. Zmáčkl několik tajných čudlíků a stěna se otevřela a odhalila pohled na tajnou skrýš spousty lahví alkoholu. Naskládal na pult několik sklenic a do všech nalil. Pak je rozdal týmu.
„Máme co oslavovat ne?“ zdůvodnil po vyprázdnění své sklenice, kterou znovu doplnil. Nejdéle odolával doktor a kapitán, ale i ti postupem večera podlehli uvolněné náladě. Okolo deseti napadlo Starka, že rozvážou Lokiho, aby se taky mohl radovat z vítězství. Nutno poznamenat, že byl opilý tak, že zapomněl, že to byl ON proti komu Avengers bojovali. Jediný, kdo byl ještě natolik při smyslech, aby si v hlavě spojil, že to není nejlepší nápad, byl Steve, ale byl přehlasován. Loki byl zbaven pout a donucen připít na vítězství. A potom na Ameriku. Na S.H.I.E.L.D. Na Natašiny tanga, což se jí nelíbilo a tvrdila, že je nenosí. Potom už Loki pil sám od sebe.
                Asi o půl jedné přiletěl Fury a začal nadávat, že Avengers nesmí rušit noční klid. Banda, která zrovna hrála flašku, si z toho moc nedělala. Nick nejspíš už měl něco vypito, protože si spletl vodu s vodkou. Za pár panáků už mu pojem noční klid nic neříkal. Když zjistili, že mikrovlnka nepřežila útok, napadlo někoho, že když zavřou Mjolnir do trouby a nasypou na něj popcorn, měly by blesky kukuřici upražit. Neupražilo, ale kouř, který se vyvalil ze spotřebiče, se brzy rozplynul a tak to nevadilo. Nataša potom nesplnila úkol, při kterém měla žonglovat s prázdnými lahvemi, a tak musela sundat gatě. Přece jenom ty tanga měla. Pak Bruce šel pro další pití a podíval se do zrcadla. Z nějakého důvodu v něm pohled na sebe, jak má na hlavě nasazené něčí kalhoty, vypustil Hulka. Zbylá skupinka si destrukce, probíhající ve vedlejší místnosti nevšímala a dál se bavila. Clint zíral na Natašu a slintal. Fury pil, jako by měl zítra skončit svět, při čemž mu byl společníkem Thor. Hulk demoloval pokoje. Tony s Lokim se snažili dojít pro další alkohol, při čemž se o sebe opírali.
„Proč se ta podlaha musí pořád kývat.“ Nadával škytající bůh. Pak zakopli a spadli za gauč.
                V tu chvíli se video vypnulo, protože Tony, který vystrčil hlavu zpoza toho stejného gauče, za kterým včera zmizel, zařval na Jarvise, ať to zastaví.
„Myslím, že už jsme si udělali představu vážení. Netřeba sledovat dál“ huhlal. Postavil se a potácivou chůzí se vydal ke kávovaru.
„Starku. Máš na sobě jenom ponožky.“ Odkašlal si Clint. Steve byl zase rudý, Bruce opět odběhl na záchod.
„Žádné dámy nejsou přítomny, takže co. Promiň Nat, ale někdo, kdo mě knokautuje při každém druhém vtipu o ženských, není dáma.“ Naštvaně mlátil do kávovaru.
„Na mol jsi vtipnější Tony.“ Ozvalo se zpoza křesla, odkud se vynořil Loki, který měl kolem sebe omotané Tonyho tričko a nic víc. „Kde tu máš koupelnu?“ zeptal se a při absenci odpovědi jen pokrčil rameny a začal zkoušet jedny dveře po druhých.
                Když se trefil, vyhnal odtamtud Bannera a zamknul se.
„Zdálo se mi to jenom, nebo jsem právě viděl toho Lokiho, jak se tu prochází a je zabalenej v tvým tričku Tony?“ zeptal se doktor a čistil si skla na brýlích.
„To je ještě celkem dobré. Tady Stark nemá ani to.“ Informoval ho Clint
Chvíli bylo ticho. Tony měl pokud možno nezúčastněný výraz, Thor se snažil si ve svém mozku něco spojit. Bylo úplně vidět, jak se mu tam otáčejí kolečka.
„Starku?“ vypadlo z něj po chvíli „Co jste ty a můj bratr dělali za tím křeslem?“

Žádné komentáře:

Okomentovat